Мамам і новонародженим

Компанія «Волсмарт» — власник роздрібного інтернет-магазину «Ортоп», де представлений величезний асортимент медтехніки та ортопедичних товарів. Крім того, є велика група товарів власного виробництва — це дозволяє істотно заощадити кошти без втрати якості. У нашому магазині можна купити товари для мам і новонароджених наступних категорій (з швидкою доставкою в будь-яку точку України):

Підгузки і сповивання

Сьогодні, напевно, не існує батьків, які ніколи не використовують дитячі підгузки. Проблема їх утилізації стоїть досить гостро — використаний підгузок видає неприємний запах, він негігієнічний, та й брати його в руки просто неприємно.

Утилізатор для підгузків дозволяє позбутися від цих недоліків. Ви просто кладете брудний підгузок в спеціальний накопичувач і все інше пристрій робить самостійно — спресовує і герметично упаковує в антибактеріальну плівку. Ви не страждаєте від неприємних запахів, а шкідливі мікроорганізми не поширюються. У різних моделях передбачений накопичувач, що вміщає від 15 до 30 використаних пелюшок.

Все для годування

Сучасна різноманітність посуду для дітей дозволяє значно спростити процес годування малюка. Чашки-непроливайки у вигляді казкових персонажів з веселими малюнками і спеціальні килимки з присоскою для посуду не дозволять малюкові перекинути тарілочку з кашею або пролити сік або воду.

Щоб не боятися, що малюк захлинеться або забрудниться соком або іншим напоєм, використовуйте спеціальні соски з дозатором рідини. Вони можуть пропускати струмінь різної сили і товщини. Спеціальні протиколікові пляшечки і соски перешкоджають попаданню повітря в шлуночок — це дозволяє уникнути коліків.

На окрему увагу заслуговують підігрівачі пляшечок з дитячим харчуванням. Деякі моделі здатні підтримувати задану температуру, що дуже зручно під час прогулянок і подорожей.

Щоб забезпечити стерильність дитячого посуду, недостатньо просто помити його проточною водою. Спеціальні стерилізатори за кілька хвилин забезпечать повну стерильність дитячих пляшечок, перешкоджаючи розвитку багатьох захворювань.

Догляд за дітьми

Щоб розвивати логіку, тактильні відчуття, моторику, слух і зір малюка і розважити його цікавими заняттями, задумайтеся над придбанням розвиваючого ігрового килимка. Поки дитина буде пізнавати світ за допомогою цікавого і різнобарвного ігрового майданчика, мама зможе відпочити і зайнятися своїми справами.

Радіоняня допоможе постійно спостерігати за дитиною, виконуючи іншу роботу по дому. Всі вироби оснащені спеціальними мікрофоном, які, вловлюючи підвищений рівень шуму, передають дані батькам, що знаходиться в іншій кімнаті. Більш просунуті моделі оснащені також відеокамерою і двостороннім зв’язком.

Дитячі ваги — не менш важливий пристрій для молодих батьків. Вони дозволяють точно контролювати показник ваги малюка, навіть коли він невпинно рухається, ворушить ручками і ніжками. Вага — важливий показник дитячого здоров’я, оскільки дозволяє визначити, чи в достатній мірі дитина отримує їжі і чи не відстає у розвитку.

Бандажі до і післяпологові

Щоб дитина народилася здоровою, а пологи пройшли без ускладнень, необхідно правильно піклуватися про здоров’я майбутньої мами і виношуваного нею плоду. У цьому допоможуть спеціальні бандажі до і після пологів. Вони можуть виконуватися у вигляді трусів, майок, шортів і поясів.

Допологовий бандаж дозволить зняти навантаження з м’язів спини, підтримає м’язи живота, зведе до мінімуму ризик появи розтяжок. Також він стабілізує положення плода, матки та інших внутрішніх органів, перешкоджаючи виникненню інших ускладнень і захворювань.

Післяпологовий бандаж дозволяє швидше відновити тонус м’язів живота і шкіри після пологів, особливо якщо проводився кесарів розтин, стабілізує тиск усередині черевної порожнини, а також знизить больові відчуття.

Компресійний трикотаж для вагітних

Оскільки пологи — це сильне навантаження на весь організм, майбутнім мамам рекомендується носити спеціальну компресійну білизну. Вона виконується у вигляді панчіх і колготок. Його головне призначення — усунення ризику виникнення тромбозу глибоких вен. Від нього не варто відмовлятися і після пологів, щоб уникнути різних ускладнень.

Крім тромботичних змін, компресійний трикотаж здатний розвантажити м’язи ніг, зняти напругу, зменшити набряки. Вироби також корисні пацієнтам із зайвою вагою і тим, хто страждає від захворювань судин нижніх кінцівок.

Грудне годування

Хоча грудне молоко — найкраща їжа для немовляти, в деяких ситуаціях грудне вигодовування може бути ускладнене. У такій ситуації мамі знадобиться молоковідсмоктувач — пристрій для зціджування грудного молока. З його допомогою можна забезпечити малюка запасами грудного молока навіть на кілька днів і зайнятися своїми справами або пройти необхідний курс лікування без переривання годування.

В яких ситуаціях може знадобитися молоковідсмоктувач?

  • дитина відмовляється від грудей;
  • хворобливі відчуття в грудях під час годування;
  • надлишок молока в нічний час, коли дитина не прокидається для годування;
  • мало молока і необхідна додаткова стимуляція для його вироблення;
  • молока занадто багато і необхідно зціджувати його надлишок.

Існують електронні і механічні моделі тонометри. Більш просунуті моделі можуть оснащуватися додатковими функціями.

Медмагазин «Ортоп» здійснює доставку в найкоротші терміни:

  • по Києву — кур’єром;
  • в інші регіони України — сервісом «Нова пошта».

Всі товари для мам і новонароджених, які можна купити в нашому інтернет-магазині, найвищої якості, офіційно сертифіковані, а також на них поширюється повна гарантія. Розплатитися за товар можна як готівкою, так і безготівковим способом. Безготівковий розрахунок доступний за допомогою переказу на картку ПриватБанку або оплатою по терміналу в мережі салонів по всій Україні.

Висококласні фахівці, в тому числі з медичною освітою, проведуть вам докладну консультацію з будь-якого питання і зможуть вирішити всі ваші проблеми. Для цього зверніться в один з магазинів або зателефонуйте на гарячу телефонну лінію.